Revista presei

1 iulie 2025 Bucuresti

Cel mai mare eveniment monden al anului s-a consumat în acestă zi la Catedrala Sf. Petru şi Pavel din capitală. Irina Columbeanu, fiica celebrului cuplu Monica şi Iri Mişto Columbeanu,  s-a căsătorit cu miliardarul Ion Ţiriac senior. Proaspatul cuplu şi-a declarat dragostea eternă unul altuia, până când moarte îi va despărţii, precizând că vârsta nu are nicio legătură cu iubirea. La acest eveniment Irina Columbeanu a purat o rochiţă din fir de mătase poleit cu platină dublu expandat, acoperită cu 8 kg de cristale de 48k şi 2000 de perle în timp ce soţul său a fost purtat într-un cărucior cu rotile dotat cu sistem de resuscitare şi 8 air-bag-uri. Nunta a fost difuzată în direct dar şi în reluare de B1Tv, evident. Dan Diaconescu s-a ofticat.

1 iulie 2025 Bucuresti

O echipă de savanţi americani şi japonezi au lansat pe piaţă azi medicamenul multaşteptat de o planetă întreagă. Acest produs vindecă definitiv şi fără efecte secundare cancerul şi stopează SIDA. O renumită companie farmaceutică a distribuit deja un prim lot de aproximativ 10.000.000 de astfel de medicamente în întreaga lume.

2 iulie 2025

Vadim Tudor moare la Spitalul Floreasca după o viaţă de suferinţă. Acesta suferea de cancer la prostată şi din câte se pare era suspect de SIDA.

Materiale asemanatoare puteti gasi aici.

Reclame

4 răspunsuri to “Revista presei”

  1. Şi de preşedintele-împărat-rege etern al ţării, Serenissimul JJ Bklee nu zici nimik?

  2. Nu este un scenariu. De fapt chiar asa s-a intamplat. Serviciile secrete s-au straduit sa ascunda opiniei publice aceste informatii, insa adevarul a iesit la iveala. Mai trebuie spus ca Ion Iliescu s-a dus si s-a facut miner, in vreme ce Voiculescu a abandonat mai vechea sa dragoste – fosta Securitate – si a semnat adeziunea in lupta Pentru un Parlament Curat.

  3. Sa nu uit… Alte adevaruri tulburatoare, pe http://www.mihaialexandrescu.blogspot.com

  4. Maaaaaaaaaarrrrrrrrrrfffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: