n-am chef…

Azi sunt fără chef de muncă… Adică muncesc, sunt la muncă, dar…. tastez mecanic nişte comenzi. Noroc că este calculatorul mai deştept decăt mine… Azi-nopate am stat cu un prieten până la 05.00 dimineaţa să refacem site-le ziarului. Au fost probleme, draci, oboseală dar până la urmă se pare ca am învins bestia cibernetică…. se pare…  Acum mă duc să mă relaxez acasă la răcoare. La serviciu se consumă bere, alune, cântă Mărgineanu, e lejeritate maximă. E ziua lui Stefan. Happy bitrhdey la 31 ani!!!

Reclame

3 răspunsuri to “n-am chef…”

  1. A imbatranit si Stefan, adica! Cred ca s-a luat dupa nea Mishu, ca imbatranitul nu era in firea lui. In rest, bine ca are cine sa se ocupe de toate… Site, ziar, fotografii… Si bine ca doarme nea Mishu linistit! Are cine sa-si macine nervii!!!

  2. Aaaa…, nu-l batem pe Hummel. Bun prieten. In plus, are talent sa fie constiinta mea vesnic vigilenta. Fara el as deveni patetic si m-as lua mult prea in serios. De vreo 15 ani imi cenzureaza pornirile melodramatice.

  3. m-am prins. oricum nu vorbeam serios, stii ca urasc violenta. mai intai trag foc de avertismnet, foc in plan orizontal la picioare si in ultima instanta foc de voie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: