înmormântare

Într-o scurtă pauză de muncă asiduă, Mirela îmi trimite câteva poze de la înmormântarea unei cunoştinţe… 2000 euro de familie a mers darul la pomană.

inmormantaretigani1.jpg 

inmormantaretigani2.jpg

inmormantaretigani3.jpg

Reclame

9 răspunsuri to “înmormântare”

  1. Citez un prieten: „dar totul e degeaba daca nu i-au pus si un laptop cu conexiune wireless, alimentat continuu de la retzeaua de curent a cartierului. .. ca sa ramana online pe messenger pe veci… „

  2. Plecati mai de aici, ca nu e adevarat! E luata de pe net! Si e trucata! Nu pot si nu vreau sa cred ca se intampla in realitate asa ceva. E prea de tot. Gata! Fug din tara. Cer azil politic in Azore. Daca sunt cumva nenorocitii aia de tigani ai lui Cioaba, o sa cer azil si de pe Terra.

  3. daimonius Says:

    Auzi!?!?!?!? În Azore… te suie în barcă şi îţi dau foc… :))

  4. Ce ai, daimoniusule, cu insulele Azore? Acolo e cald si, mai ales, acolo nu exista Ion Iliescu. Cred ca m-aş simti bine intins toata ziulica la soare.

  5. bah insensibilor, egoistilor si materialistilor dar la durerea familiei indoliate nu se gandeste nimeni?? pai voi stiti cat costa o inmormantare in ziua de azi? stiti ca oamenii aia au facut imprumut in banca pentru a-i oferi raposatului o inmormantare crestineasca decenta??? off, voi nu puteti aprecia efortul de a fii un bun crestin??

  6. Eu am postat asta pe 25 🙂

  7. ha ha ha lool altceva se mai poate vedea ceva nou si esit din comun va rog se poate ?

  8. hai ma ce draq mormantare cu mobila lool da ce stie mortu unde se afha sau ce are el in groapa ce drq ma sunteti bolnavi la cap sa inebunesc de nati luate pe urmele la nebunii aia care se pocaiesc in plm eu nu cred asa ceva increderea este doar in Dumnezeu si att ce naiba sa nu aveti incredere nici in popa sau in biserici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: