C.O.

Timp de un an de zile m-am tot gândit la ziua de concediu. Am visat-o şi mi-am închipuit sute de scenarii care mai de care mai utopistice, mai excentrice şi mai pornografice… Ei bine uite că acea zi a venit. Va fi mâine! Cum mă simt în această ultimă zi de muncă? Mă simt ca o vită care aşteabtă în faţa abatorului. Culmea, este o zi deosebit de liniştită, fără evenimente deosebite, doar cu rutina de rigoare. Din cele 48 de zile de concediu pe care le am trecute într-un tabel în dreptul meu, am obţinut ieri aprobarea pentru 15 zile odihnitoare. Însă euforia a trecut şi cum nu prea am bani pentru sporturi extreme, excursii în străinatate ori petreceri cu studente aflate în schimb de experienţă, gândul la o vacanţă anostă deja m-a făcut să încep să mă plictisesc. Stau ca vita şi meditez. Adică la ce bun să fi liber 3 săptămâni când nu ai niciun parai în buzunarul de la blug? Nu e corect! Cred că este o conspiraţie a patronilor şi a şefilor ca angajaţii să nu se simtă bine în concediu şi să se întoarcă cât mai repede la muncă unde îi aşteapă colegii la o bere, la o glumă proastă ori la o secretară mult prea sexi şi naivă… Oricum deja îmi fac bagajele pentru câteva zile la mare asta dacă nu am norocul să înceapă vreo furtună, o calamitate sau vreo aviară ceva în zonă.

Reclame

5 răspunsuri to “C.O.”

 1. Nu pot decât să-ţi urez fir întins!

 2. Yuby….nu mai fi pesimist! O sa fie cea mai frumoasa vacanta!
  Promit!

 3. Cat despre „furtuni” au mai fost si uite k le-am trecut si….o sa trecem noi peste toate k de obicei!

 4. daimonius Says:

  pisi… chiar crezi ca foloşeste la ceva concediul???? eu sunt deja în concediu de duminică… şi azi e miercuri… şi drept să spun… parcă tot la serviciu sunt…. :)) aşa că mai bine să o ai mare şi tare… e mai rentabil şi mai puţin costisitor… :))

 5. ce zici de calamnitati?… sa vad yo cum faci sa pleci in concediu si sa te lasi acasa (ca dintre toate tu esti calamnitatea mai mare 😛 )
  ei! hai nu te mai jeli atata! toata viata nu ai facut decat sa te plangi. trebuie sa-i ipoaie tie vreo idee cat sa-ti petreci concediul de vis, ca har domnului potential ai…si tema ti-o dau eu! 😉
  …si ca s vezi ca te sustin, no sa-ti cer poze (facute de tine te indemn sa-i lasi pe altii sa munceasca pt tine). distractie maxima!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: