de ce facem sex?

Aceasta a fost întrebarea care nu le-a dat pace multă vreme unor cercetători americani. Aşa că oamenii s-au pus pe muncă şi au prestat până au debitat nu mai mult de 237 de motive demonstrate, pentru care individul uman face sex, dragoste şi amor 3×1 instant. După cum era de aşteptat pe primul loc în topul acestor motive nu stă dragostea, un sentiment mult prea banal şi depăşit, ci atracţia fizică, în timp ce pe ultimul loc în clasamentul motivaţiilor, se află dorinţa de a transmite o boală venerică…!? Studiul a arătat că există asemănări între comportamentul femeilor şi cel al masculilor în ceea ce priveşte viaţa sexuală, iar ideea cum că bărbaţii sunt mai predispuşi la aventuri s-a dovedit a fi falsă. Oricum romantismul nu a dispărut de tot, printre primele 10 motive pentru care facem sex se regăseşte şi dragostea, deci mai avem o şansă! Dacă mă întrebau pe mine le puteam fi de un real ajutor acestor savanţi putând fi economisiţi astfel foarte mulţi bani. Singurele motive reale, care chiar funcţionează, sunt alcoolul, drogurile, disperarea, prostia , viagra, erecţia… şi ultimul ar fi atracţia fizică. Tu de ce faci sex? Dar prietena ta?

Reclame

5 răspunsuri to “de ce facem sex?”

  1. Sa ma ia dracu daca stiu! Oricum… mi se face tot mai lene. Asa ca am sa parasesc clubul cat de curand. Mai misto e sa dormi.

  2. Cu asta chiar k ai dat cu nuca in perete!
    Bye-Bye!

  3. Pentru o tipa, care mi-a spus ca am dat cu nuca in perete… Hi, hi, hi…, draga mea, se vede ca esti incepatoare. Prima data e ca niciodata, a doua oara e ca-ntotdeauna. Si, ca sa te uluiesc definitiv… Cu timpul devii mai selectiv. Nu mai astupi chiar toate gaurile.

  4. Foarte profund si adevarat draga Mishule…. Am devenit misogini oare?

  5. Da, devi mai selectiv asta dc te mai tine….si mai intai tre sa ai de unde sa alegi, depinde ce gaura te mai alege pe tine. Dc nu esti ceva pui de Columbeanu nu cred k mai ai de unde sa alegi k de timpul trece…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: