shit happens

copy-of-nikita_vaca.jpg

N-a fost să fie!!! Poate data viitoare…  Mihaela Ispas, alias „Nikita”, a fost împuşcată  (doar) cu pistoale de paint-ball, duminică seara, în piaţa Dorobanţi din Capitală, autorii atacului, aflaţi în două maşini de lux, fiind încă necunoscuţi.Surse din Poliţie au declarat, luni, că, în urmă cu o zi, lucrătorii Secţiei 1 Poliţie au fost anunţaţi că în două femei care se plimbau în zona Pieţei Dorobanţi din Capitală s-a tras cu bile de paint-ball, iar agresorii, aflaţi în două maşini de lux – un BMW şi un Jeep Grand Cherokee – au fugit de la faţa locului imediat după atac.După agresiune, Ispas – cunoscută în Bucureşti sub numele „Nikita” – care este una dintre victimele atacului, a depus plângere la secţia 1 de Poliţie şi le-a spus anchetatorilor că prietena ei, care se numeşte Alina (şi ea victimă a agresiunii), ar fi internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca. În momentul în care poliţiştii s-au dus la spital pentru a o întreba despre incidentul în care a fost implicată, Nikita şi-a schimbat declaraţia, afirmând că prietena ei este internată în Spitalul Pantelimon (bullshit). În prezent poliţiştii încearcă să afle unde este internată femeia, precum şi identitatea reală a acesteia, întrucât Nikita nu le-a putut da decât prenumele acesteia (cu toate că era prietena ei foarte bună).De asemenea, în cursul nopţii, poliţiştii au reuşit să identifice una dintre maşini (BMW-ul), în prezent încercând să stabilească dacă proprietarul ei a participat în vreun fel la evenimente.Cea de-a doua maşină este căutată în continuare de poliţişti, care urmează să afle ce s-a întâmplat de fapt şi de la ce a pornit scandalul între cele două femei şi cei care au tras în ele cu pistoalele de paintball.Stau şi mă întreb, uimit de fiind de gravitatea actului mafiot, de ce dracu nu au împuşcat-o ăia de tot şi doar ne-au amăgit, lasând-o să ne chinuim în continuare cu prezenţa ei dizgraţioasă şi cu inteligenţa multilateral rectiliniu dezvoltată.

Pentru confirmare puteţi face trafic pe Mediafax.

Din categoria WTF!?!?! Just Nikita!!! AICI, AICI sau AICI. Oriunde ai privi tot penibilă este. Depinde de organismult tăt cât poate să suporte!

 

Reclame

Un răspuns to “shit happens”

  1. Femeia asta este una dintre acele media personalities care dau masura imbecilitatii presei romanesti. Daca nu o bagau in seama fel de fel de jurnalizde tabloide, nu ar fi auzit nimeni de ea. Uit-o in anonimat! Adica in udergroundul din care provine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: