animal excentric caut om pentru companie

Pentru cei care încă nu s-au gândit ce să facă pentru a da mare alovitură, propun o idee – adoptarea de către animale. Atenţie! Nu adoptarea unui maidanez de pe stradă ci să ne dăm adoptaţi către un animal cu inima mare si cont gras. Iata şi o listă cu cele mai bogate animale: 

Gunther al IV-lea, Germania, 180.000.000 $  – Pe locul întâi în topul celor mai bogate animale se află ciobanescul german Gunther al IV-lea cu suma de 180.000.000 $. Acesta a moştenit averea de la tatăl lui, Gunther al III-lea, care s-a îmbogăţit în urma morţii stăpânei lui, o contesă din Germania. Câinele deţine proprietăţi în Bahamas, Italia şi Germania. 

Kalu, Africa de Sud, 80.000.000 $  – Cimpanzeul Kalu s-a îmbogăţit după ce fosta lui stăpână, Patricia O’Neill, s-a certat cu soţul ei, aceasta hotărând să treacă toata averea pe numele animalului. Astfel cu 80.000.000 $, primata a devenit cel mai bogat animal din Africa. 

Trouble, SUA, 12.000.000 $  – Bichonul maltez a devenit ţinta invidiei rudelor Leonei Helmsley, după ce a primit o mare parte din averea ei. Miliardara supranumită ‘Regina tiraniei’ i-a lăsat 12.000.000 $ câinelui, 100.000 $ şoferului ei român, Nicolae Celea, şi o mică sumă fratelui ei, cu condiţia să aibă grijă de Trouble.

Pentru cei interesaţi, dar şi pentru iubitori de animale lista continuă aici cu pisici, vaci, miei, oi, broaşte ţestoase şi alţi posibili părinţi iubitori de oameni care te pot adopta. Baftă!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: