Baba cu chiloti de …tanga

Tanti Tusi

Cine credea ca la 67 de ani nu poti fi desemnata cea mai “hot” femeie din comuna inseamna ca nu a trecut prea des pe la Biserica ori pe la Berevoiesti. Incadrata la categoria “oldies, but goldies” Dorica Proca, cunoscuta la ea pe ulita drept Tusi, a fost desemnata “Miss Baba Satului”. Vinovat de aceasta constatare a fost in mare masura un juriu format din oameni fara defect in persoana deputatului Adrian Miutescu, directorul Directiei Culturii si Cultelor Arges Bogdan Cioaba, o serie de distinsi primari din comunele Albota, Albesti de Muscel, Babana, Berevoiesti, carora le-au cantat in struna comici Tociu si Palade.

Din primul pana in ultimul minut problemele cu sonorizare au pus in pericol integiritatea acestei actiuni cultural-social-educative, putin lipsind ca Festivalul National de Umor de la Berevoiesti sa devina unul de mima. Pana la urma acest incident prelungit a fost un motiv de haz…de necaz, pe seama lampilor si diodelor prafuite din maruntaiele acelei minuni tehnice numite statie de amplificare.

Cele patru concurente inscrise in lupta pentru marele premiu – o pereche de chiloti tanga si una cu manecute (asemanatoare sorturilor de baschet)- au avut varste fragede cuprinse intre 67 si 85 de ani. Cum era de asteptat mezina concursului a castigat, varsta nefiind un atu ci gradul de rudenie cu primarul (deh, gura lumii, maica!).

Pentru ca hazul pe seama concurentilor si a invitatilor sa continuie amintim ca premiul “greata trece prunele raman” constand “intr-o vadra de 10 kile” a fost acordat pe merit am putea spune, unui grup de umor format de copii cu varste sub 10 ani. Pentru ca premierea s-a facut dupa miezul noptii credem ca nu s-a comis nicio incalcare a legilor in vigoare privind consumul si comercializare de alcool minorilor.

Printre premiile acordate grupurilor de umor invitate sa presteza pe scena din Berevoiesti enumaram:

         o putina cu branza de la diversi ciobani

         o curca plouata

         un curcan fara grade

         un cos cu oua de la diverse pasari

         un tap ispasitor

         un borcan cu muraturi acre

         o gaina golasa

         un cocos vesel

 Daca nu esti un gerontofil dar te intereseaza continuarea acestui material da clik AICI.

Reclame

Un răspuns to “Baba cu chiloti de …tanga”

  1. Si mai zici ca nu participi la evenimente mondene!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: