martirul

Simpaticul deputat Cristian Boureanu,  El Prezidente de la Partido Democrato Liberal of Arges Country, spune ca uraste PSD si tot ce inseama acesta pentru tara. Cu un bronz de invidiat pana si de Simona Senzuala Pietoana (cica silicoanele dauneaza grav sofatului pe linia continua) Boureanu afirma ca este un martir care se va jertifi daca tara i-o va cere, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 16.00 atat cat prevede programul de lucru la Camerea Deputatilor. Acesta spune ca activitatea sa in slujba cetateanului supra-impozitat va fi mai presus de orice vendeta politica, pe care o lasa in stand by, si va actiona spre binele comun indiferent daca asta va insemna sa voteze in scarba unele proiecte de lege elaborate de alte partide. Chiar daca il numeste pe Tatuca Ilici „un cancer pentru romani”, Boureanu isi ia angajamentul sa sustina orice proiect psd-ist care vine in interesul cetateanului, sa voteze motiunea impotriva guvernului Tariceanu, chiar daca lui ii este mila de intaiul motociclist al Guvernului, dar deh…daca tara i-o cere, el se va sacrifica pentru ea.

PS: cica a gasit vreo 3-4 specimene de presupusi viitori candidati pentru lupta de primar al Pitestiului. Atuul acestora este ca prezinta 50-70% din calitatile actualului primar psd-ist care ocupa functia de 12 ani. Cand o sa gaseasca unul cu un procent de 100 % din capacitatile administrative ale lui Pendiuc o sa votam probabil o clona.

Reclame

2 răspunsuri to “martirul”

  1. Tu scrii bine, am vrut să zic.

    (era să public comentariul ăsta logat la Năstase, să sară pipota-n tine dup-aia, să mă şantajezi ca să editezi, să nu mă fac de mândra minune)

  2. Aştept cu nerăbdare să-şi dea foc un parlamentar în piaţă. Oricare ar fi, îl susţin. Aş fi dispus să-i plătesc benzina. Are cineva un foc?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: