„ole, ole, sa-ti dam m..e, arbitrule!”

coman22.jpg

O seara perfect pentru fotbal. Doua galerii. Coregrafie minunata, bannere, staguri, fulare, artificii. Un joc in viteza, antrenant, diferit de spasmele delirante ale Ligii I cu care suntem obisnuiti la alte meciuri. Minutul 74, Rapid –  Steaua 1 – 0. Un inconstient a aruncat cu o bricheta in arbitrul Deaconu. Meciul este oprit  cateva minute pentru ca mai apoi sa fie reluat. Inca un obiect este aruncat in teren si meciul este oprit cu 16 minute inainte de final. Rapid pierde la masa verde, Rednic demisiomneaza, Coman e in spital cu umarul fracturat, Pancu are comotie, stadionul risca sa fie suspendat pentru 10 etape, Giulestiul fierbe, Steaua castiga eroic.

DA, sunt rapidist, insa ce ma deranjeza este faptul ca Gigi Becali vorbeste despre regulamente, corectitudine si alte lucruri pe care de cand este el in fotbal nu le-a utilizat in vorbirea sa curenta. DA, trebuiesc luate masuri. DA, trebuie stopata violenta de pe stadioane si din sport, insa cest lucru nu trebuie facut martirizand o echipa si compromitand un campionat de fotbal. Cica nu exista precedent. Ia sa vedem cum recidiveaza precedentul … Regulamentul  acopera decizia arbitrului insa ramane loc pentru interpretari mai mult sau mai putin rautacioase. Prin a-l acuza ca este stelist este insa prea pueril. Astept rezultatul anchetei jandarmeriei care ar fi trebuit sa filmeze tot ce misca in tribune. Galeriile nu pot fi inca acuzate de nimic. A fost stelist cel care a aruncat obiectele de la tribuna a 2-a?? Chiar nu l-a vazut nimeni?? E greu de crezut… Scenariile sunt multe. Vreau lumina. Rejucarea meciului este inca o idee care ar trebui discutata, parerea mea…

Ce mi se pare penibil este comportamentul lui Lovin care cerseste incetarea meciului, iar cand Deaconu fluiera decizia, in cele 10 secunde pe care le-a facut pana la vestiar, Lovin jubileaza ca un copil care este dus de ziua lui la McDonalnd’s…  Putina decenta de jucatoar de Champion’s League nu ar strica totusi. Si mai am o nedumerire: Gigi promitea 10.000 euro prima pentru victorie. Acum reporteaza sau doneaza banii la Comisia Arbitrilor din Liga I?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: