orgasmizati de Bush

bush_halo5.jpg

Nu sunt militant anti NATO, pentru ca mi-e frica sa nu ma trezesc cu vreo 2 camioane de mascati la usa, insa nu privesc dintr-o perspectiva prea pozitiva circul mediatic care se desfasoara pe tv live zilele astea, pe tema preafericitului summit. A venit Bush, ne-a facut cu mana, a mancat inghetata, l-a imbratisat pe Iliescu, mai draga, si-a adus aminte de curcubeu, s-a plimbat cu avionul Air Force One de la Bucuretsi la Constanta si retur, in timp de fraierestenii ocoleau kilometricele culoare unice. Zeci de jurnalisti frenetici au pazit o zi si-o noapte hotelul unde a mototolit cerceafurile mister Bush, in speranta ca o sa le faca si lor cu mana. Bineinteles ca nu l-au vazut, nici nu puteau deoarece niste baieti destepti de la Secret Service au avut grija sa-l expuna pe George W. cat mai putin la aerul tare de Bucuresti. A venit si Sarkozy, un fel de Baselu al francezilor, (tot fan la spritzului si al femeilor frumoase), premierul italian, Romano Prodi, premierul spaniol, Jose Rodriguez Zapatero,  cancelarul german Angela Merkel şi secretarul general al Uniunii Europene, Javier Solana, pentru a participa la lucrările summitului NATO.
In România au ajuns astăzi delegaţiile mai multor ţări: Turkmenistan, Kârgâstan, Grecia, Polonia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Croaţia si Noua Zeelanda.
Oricat de multi si de importani au fost acesti participanti, televiziunile au urlat numai despre dubluveu’ de Bush si despre mesianica sa coborare printre ereticii post-comunisti pseudo-democratizati de romani. Inca odata am demonstrat ca suntem un neam de milogi pupincuristi, care dam din coada ca un catel care primeste un os de la stapan in timp ce Bush acum 2 zile nu stia nici cum il cheama pe presedintele Romaniei. Cum Basescu are nevie de un Boc care sa-l aprobe si sa-l pupe in cur, asa si Bush are nevoie de bocul sau, in persoana lui Basescu, care acum ceva vreme imi devenise simpatic cand luase o pozitie anti-americana in kestiunea proclamarii independentei statului Kosova. Bush zice ca vrea scut anti-racheta in Europa de frica sa nu ne dea Iranul cu bomba nuclera, atomica  sau cu alte kestii letale. Mai zice ca tre sa fim prieteni cu Putin si el cu noi deoare ce asa ne putem juca frumos impreuna. Dar Putin nu vrea sa imparta jucariile nu altii si nici nu vrea armate straine cu ganduri ascunse, misunand pe la granitele sale. In skimb noi vrem si murim (la propriu) sa fim cotropiti de oricine e mai potent, ca deh, tre sa avem un stapan. In conluzie a venit Bush, am ascultat vraja marii in direct de la Marea Negra, ne-a trimis salutari de la Neptun, probabil a fost si pe Techirghiol sa ia putin namol. Jandarmeria a mai trecut in cartile de istorie o bravura de arme saltand cu zel si desfasurare de forte impresionante vreo 50 de ciumpalaci jumuliti care voiau sa protesteze pasnic. Fuck You America, neam de retardati mediocri…

si Adi zice cam la fel…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: