copiii nu te-nghit pe tine, dar tu inghiti copii

Azi sunt comercial. Voi avea poze cu gagici goale, ţâţe şi cururi la vedere. Continutul informational scazut al acestei postari este direct proportional cu IQ-ul personajului prezentat.

Citesc si plang, plang si ma cutremur… Nici nu apuc sa fac bine turul ziarelor la revista presei on-line ca sunt bombardat de stire ca Simona Senzual care ieri era insarcinata, azi nu mai e! Mai tragic este faptul ca blonda senzuală încearca de 8 ani de zile să aibă un copil! Cu toate că a rămas însărcinată de mai multe ori, nu a reuşit însă să păstreze sarcinile, specifica una dintre gazetele mondene. In continuare citesc cu sufletul la gura ca in ciuda faptului ca Senzuala a urmat cu stricteţe sfaturile medicilor, visul ei de a deveni mamă s-a amânat, insa nu va renunta pana ce visul nu i se va indeplini.„În ceea ce priveşte povestea de dragoste cu celebrul Maharu, Simona neagă zvonurile potrivit cărora s-ar fi împăcat cu el. Mai mult, blonda nu a dorit să vorbească nici despre tatăl copilului pierdut, dar mărturiseşte că în prezent este îndrăgostită de un bărbat care seamănă cu ea din toate punctele de vedere” precizeaza acelasi ziar.

Bun. Deci sa analizam situata. „Fosta vedeta” a rubricii meteo din tabloidul Libertatea, asa cum se recomnda, diva Senzuala incearca de 8 (OPT) ANI  de zile sa devina mama in ciuda faptuli ca pe atunci avea doar 15-16 ani. Deh, dragostea de mama! Trecand peste acest impediment infractional, cu acordul partilor implicate, mai aflam ca domnisoara, e chiar domnisoara pe bune. Adica nu are o relatie stabila, nici domiciliul, insa este sigura ca tatal copilului nu era fostul, prezenul sau viitorul ei iubit. Asadar, oficial de 8 ani, Senziuala trage din rasputeri sa procreeze, fara rezultat, in ciuda faptului ca din gimnaziu pana la absolvirea seralului la fara frecventa, functia de reproducere o trecea cu brio la orice examen. Frumos exemplu de urmat pentru tanara generatie de plozi derutati care copiaza toate pseudovedetele si dezvelitoarele de buci si ţâţe de pe la tv, ziare ori reviste de o,2 lei noi.

Reclame

6 răspunsuri to “copiii nu te-nghit pe tine, dar tu inghiti copii”

  1. Titlul e superb

  2. Wilfried Birleanu Says:

    Poate ca mama natura are motivele ei sa nu lase anumite specimene sa se inmulteasca. Spre deosebire de specia umana, se pare ca natura invata din propriile greseli :-).

  3. Nu mai citi şi tu toate prostiile!

  4. Asa teas fute ioai da buna esty:X:X:X:XX:

  5. 1.fututul femeilor e cea mai cu folos zabava
    2.secolul 21 va fi SEX sau nu va fi de loc

  6. doamne ma uit la poza si parca-i simt parfumul nectarului dintre picioare…uau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: