alina se protejeaza

 

După ceRoxana Ciuhulescu a încheiat o poliţă pentru a-şi proteja tot corpul, Aura Urziceanu şi-a asigurat vocea pentru un million de euro, iar fotbalistul Ciprian Marica şi-a asigurat picioarele pentru 4 milioane de euro, o altă “vedetă” autohtonă s-a gândit să-şi partea anatomică cu ajutorul căreia îşi câştigă existenţa. Drept urmare Alina Plugaru  s-a gândit să-şi asigura păsărica. Actriţa cunoscută de români din filmele pentru adulţi s-a adresat mai multor firme de asigurări, pentru a solicita oferte. Şi cum ofertele au cam întârziat să curgă, Alina a luat problema în mâini şi într-un final a “dovedit-o”, actriţa porno reuşindsă cadă la înţelegere cu o agenţie (cu toată agenţia), asigurându-şi organele genitale.

Potrivit site-ului libertatea.ro, Alina Sugaru a declarat : “Nu va fi uşor, mai ales că românii nu au auzit de aşa ceva. Am o temă dificilă pentru agenţii de asigurări: vreau să îmi asigur comoara”.

 

Din pură curiozitate am căutat în DEX semnificaţia cuvântului comoară, adică exact ce se laudă blonda în cauză că vrea să-şi asigure.

Aşadar – COMOÁRĂ, comori, s.f. Grămadă de bani sau de obiecte de preţ – păstrate sub lacăt, ascunse în pământ etc. – din sl. komora. Sursa: DEX ’98

comoáră (-óri), s.f. – 1. (Înv.) Vizuină, bîrlog, ascunzătoare. – 2. Grămadă de bani sau de obiecte de preţ îngropată în pămînt sau ascunsă. –, din sl. komara „încăpere“

 

Acum îmi pun întrebarea – ce a mai rămas la păsărica Alinei Plugaru de descoperit, ce nu a fost expus explicit în public, ce a mai rămas ascuns la ea, unde ?

 

Probabil că aceiaşi agenţie de asigurări a Alinei o să-i asigure şi chelia lui Băsescu, că cine ştie poate îi creşte părul la loc sau să-i asigure tripla personalitate a lui Vadim.

Reclame

2 răspunsuri to “alina se protejeaza”

  1. E de înţeles fata. Vrea să-şi asigure un loc în panteonul penibilităţii şi face tot ce poate pentru asta. Cititorii de Libertatea şi Click îi vor fi recunoscători pentru febra musculară de la mâna cu care o admiră intens. Oare nu au mai rămas bătrânei plini de bani care să-i asigure fetei o bătrâneţe liniştită? Pare cam obosită, nu cred că mai poate să muncească mult. Şi dacă va fi nevoită să facă sex pe gratis cum se mai descurcă cu banii?

  2. Am inteles ca si-a asigurat comoara… partea cu lacatul din definitie nu am prea inteles-o. Adica are centura de castitate? Sau cum? O fi comoara nationala, tezaurul… si atunci o sa vrea sa fie expusa si la muzeu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: